Spisak advokata Velika Kladuša

Spisak advokata Velika Kladuša

Advokat je diplomirani pravnik koji je položio pravosudni ispit, upisan je u imenik nadležne advokatske komore i obavlja advokatsku djelatnost. Posao advokata podrazumijeva rješavanje, uglavnom tuđih, pravnih problema. Ukoliko imate određeni pravni problem i potrebna vam je pomoć advokata iz druge regije, grada, odnosno općine, u članku SPISAK ADVOKATA pronađite SPISAK ADVOKATA (FBiH) i SPISAK ADVOKATA (RS). Ovaj članak sadrži adrese, brojeve telefona i faxa, te email adrese advokata iz vaše regije, grada ili općine.

Imajući u vidu složenost pravnog sistema, te prijeko potrebno insistiranje na osnaživanju uloge pravosuđa u društvu u kojem živimo, a čiji su advokati neotuđiv dio, ukoliko imate određeni pravni problem i potrebna vam je pomoć advokata iz druge regije, grada, odnosno općine, u članku SPISAK ADVOKATA pronađite SPISAK ADVOKATA (FBiH) i SPISAK ADVOKATA (RS). 

Ako vam je potreban sudski tumač, provjerite članak SPISAK SUDSKIH TUMAČA.

Pisali smo i o tome šta je Imenik advokata, tako da možete pročitati i taj članak.

Sadržaj članka:

Podržite Pravni blog

Ukoliko vam se ovaj članak dopadne i smatrate da sadrži korisne informacije, podržite naš rad. Možete da ga podijelite sa prijateljima i pomognete nam da se riječ o Pravnom blogu pročuje. Ovo je naša FACEBOOK STRANICA, TWITTER PROFIL, LINKEDIN, YOUTUBE.

Pravni blog odgovara na vaša i pitanja onih koji ga održavaju i mjesto je gdje autori iznose svoje stavove. Naši pravnici ne daju pravne savjete, niti tvrde da je njihovo tumačenje tačno ili da u međuvremenu nije došlo do izmjene propisa, niti odgovaraju za štetu koja nastane njihovom primjenom.

Zabranjeno je kopiranje članaka sa Pravnog bloga. U slučaju da koristite dio našeg članka potrebno je da na početku napišete da se radi o našem članku, te da se linkuje direktno na članak.

Spisak advokata Velika Kladuša

Bašić MirsadaHamdije Pozderca bbmob: 061 612-832, mirsada.basicadv@hotmail.comVelika Kladuša
Dizdarević Pajazetović DženajilaMaršala Tita bbtel: 037 831-082, mob: 061 442-404, advokat.dizdarevic@gmail.comVelika Kladuša
Kadić IbrahimIzeta Nanića 7tel: 037 773-339 , mob: 061 174-324, adv.kadic.i@hotmail.comVelika Kladuša
Kajtezović AmirMaršala Tita bb066 168 -168, advokat.kajtezovic@gmail.comVelika Kladuša
Mušić HuseinMaršala Tita bbtel: 037 772-015 , mob: 061 197-505, advokatmusichusein@gmail.comVelika Kladuša
Sarajlija NedžadZuhdije Žalića bbtel: 037 773-555 , mob: 061 736-966, advokat.sarajlija@yahoo.comVelika Kladuša
Stokrp MilanIzeta Nanića 7mob: 061 479-819Velika Kladuša
Šehić AdnanMaršala Tita bbmob: 061 149-318, advokat.sehic@gmail.comVelika Kladuša
Velić SuadMaršala Tita bbtel: 037 770-110, mob: 062 338-026, suad.velic@yahoo.comVelika Kladuša

Napomena

Ovaj spisak advokata dio je spiska advokata regionalnih komora u Federaciji Bosne i Hercegovine i ažuran je u trenutku pisanja ovoga članka. Preuzet je sa stranice Advokatske/Odvjetničke komore FBiH.

Pravni blog ne odgovara za ažurnost ove liste, te je moguće da u međuvremenu dođe do određenih promjena, u smislu da neki od advokata koji su trenutno na listi više ne budu aktivni, ili da se na listu upišu drugi advokati.